Personal tools

Home Newsroom What's new about Laga Een nieuwe en verbeterde Nieuwsbrief
Advocaten | Avocats

Een nieuwe en verbeterde Nieuwsbrief

last modified Feb 27, 2017 03:51 PM
Wij zijn blij u te kunnen informeren dat wij, in het kader van de nieuwe functies die wij u kunnen aanbieden door de ge-upgrade Laga website en door een betere toegankelijkheid tot de juridische informatie, wij ook onze nieuwsbriefaanbod belangrijk hebben verbeterd.

Wij zouden daarom graag enkel de meest up to date en relevante juridische ontwikkelingen in uw mailbox posten. Deze dienst blijft vrij van kosten.

De keuze aan categorieën waarvoor u zich kunt inschrijven, werd eveneens aangepast zodat de informatie die u door uw inschrijving ontvangt, kan worden geoptimaliseerd.

Mogen wij u dan ook vragen om uw inschrijvingen voor de Laga Nieuwsbrieven te willen herbekijken en uw eigen registratiegegevens te willen updaten, indien nodig ?

U kunt dit doen via volgende link.

We hopen echt dat u van deze nieuwe en verbeterde dienst beter gebruik zult kunnen maken en kunt profiteren van de overvloed aan informatie die deze aanbiedt. Aarzel niet om ook uw vrienden en collega’s te informeren over het nieuwe en verbeterde Laga Newsbrief-aanbod of om de Laga Newsroom te bekijken om alle rechtsontwikkelingen te volgen en het laatste nieuws over het kantoor te ontdekken.

Awards